Новината, че Емили Ратайковски е решила да се раздели със съпруга

...
Новината, че Емили Ратайковски е решила да се раздели със съпруга
Коментари Харесай

Пийт Дейвидсън ли е новият мъж в живота на Емили Ратайковски

Новината, че  Емили Ратайковски е решила да се раздели със брачна половинка си Себастиян Беър-Маклард ни пристигна като гръм от ясно небе, тъй като нямаше никакви индикации досега, че нещо сред двамата не върви.
 Емили Ратайковски, High Low with EmRata и какво показа за секса на първа среща моделът
Какво мисли за секса на първа среща Емили Ратайковски

Физическата непосредственост води до...

Е, оказа се, че изневери са в основата на решението на модела. И незабавно, несъмнено, започнаха спекулациите дали Емили е подготвена за нова връзка, или към момента е прекомерно рано.

Но пък се появиха информациите, че се излиза с Брад Пит и почитателите на двамата бързо се обнадеждиха, че точно това ще бъде новата известна двойка. Е, оказа се, че Брад и Емрата не са нищо повече от другари.

Но пък в този момент от People разбираме, че Емили Ратайковски не е загърбила срещите и сега излиза не с какъв да е, а с Пийт Дейвидсън . Източник, непосредствен до комедианта, твърди, че двамата са в развой на опознаване. Но пък от US Weekly настояват, че Емили и Пийт поддържат контакт към този момент от няколко месеца и се харесват, само че към момента са в ранен стадий.
 Емили Ратайковски, Джулия Фокс, High Low with EmRata, сексът, децата и защо си приказват двете
Откровенията на Емили Ратайковски и Джулия Фокс за секса

И освен

Тази вест идва на фона на раздялата освен на Емили Ратайковски, само че и на самия Пийт Дейвидсън. През август той се раздели с Ким Кардашиян откакто двамата излизаха в продължението на девет месеца. Причината не бе публично оповестена, само че източници тогава споделяха, че се дължи на натоварените им графици и дребното време, което прекарват дружно. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР